Rólunk

Az Ábrahám Műhely kft ( és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. Alapvető irányunk a fa hajlítása, legyen szó három dimenziós felületekről, térgörbe fakorlátokról és lépcsőkről vagy hajlított bútorokról.
2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet. 2001-ben “Az Év Asztalosa” kitüntető címet nyertük el.

Lakossági partnereink az asztalkell.hu; woodandeco.hu; fakorlat.hu weboldalaink termékei közül választhatnak, de egyedi rendeléseiket is teljesítjük, főként, ha hajlítással kapcsolatos vagy nem az átlagos asztalosmunka kategóriájába tartozik.

Üzemünk: 2233 Ecser, Ady u 2 alatt található, az M0- keleti oldalán, Budapest szélén

Ábrahám Műhely Kft.
Ábrahám Műhely Kft.

Rólunk

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek