Gyik

Miből készülnek a panelek?

A panelek fa alapanyagokból, természetes fa, beton és választott egyedi felületekkel készülnek. Kizárólag termelés céljából ültetett erdőkből származó, FSC tanúsított alapanyagokat használunk. A felhasznált ragasztó és felületvédő anyagok környezetbarát anyagok.

Milyen technológiával készülnek a panelek?

A hajlított panelek vékony, többrétegű fedőfelület meghajlításával készülnek, üreges vagy akusztikus szigeteléssel töltött maggal, rejtett erős és stabil tartókeret szerkezettel. A hajlított felület ellenálló és erős. A formázási technológia saját fejlesztésünk. A gyártás folyamán ugyan használunk fejlett gépeket, de a panelek lényege az egyedi, míves kézműves munka.

Mekkora a panelek súlya?

A panelek súlya, 6-12 kg/nm

Használhatóak a panelek kültéren, vagy párás környezetben, pl. uszodákban?

Jelenleg a beton és antik vas felületű panelek lehetnek alkalmasak kültéri elhelyezésre – ezt kérjük jelezze előre, mert más gyártástechnológiát igényel!

Van tervezhető 3d modellje a paneleknek?

Igen, a terveket letöltheti innen: https://www.dropbox.com/sh/3s8x6jbrh7xrjoc/AADwTATrUg04qwPA2i3mqgEAa?dl=0

Szállítás és szerelés

Az egész világon szállítjuk a paneleket. A panelek egyedi, biztonságos csomagolást kapnak, felszerelésre professzionálisan előkészítjük őket. A falra szerelés csak csavarokat, dűbeleket és fúrógépet igényel, minden más függesztőeszközt adunk, csakúgy, mint részletes útmutatást. A legnagyobb panelek is felszerelhetőek két vagy három férfi néhány órai munkájával. Kérésre ajánlatot adunk a helyszíni szerelésre, az egész világon.

Mennyezetre szerelhetőek a panelek?

Igen szerelhetőek, mivel súlyuk csekély.

Minták és színek

Megrendeléskor a famintákat igény szerint egyeztetjük és elküldjük neked. Kisméretű minták nem lehetségesek.

Hogyan kaphatok árat egy termékre:

Kérjen ajánlatot az Önt érdeklő panelről, itt: info@szepbutor.hu Ne felejtse el feltüntetni a kért méretet és az anyagot ( fa vagy beton) Rövidesen válaszolunk !

Hogyan történik a megrendelés?

Amikor egyeztettük a részleteket és elfogadja ajánlatunkat, szerződést kötünk. A panel elkészültekor fotókat és videót küldünk Önnek, majd biztonságosan csomagoljuk és elküldjük a panelt. Igénye szerint konzultációt biztosítunk a felszereléshez – bár ez igen egyszerű – vagy mi szállítjuk és szereljük fel a paneleket.

Mennyi a gyártási idő?

A szokásos idő 5-8 hét, amely nagy paneleknél vagy egyedi új fejlesztésnél hosszabb lehet. Az aktuális gyártási időt az ajánlatban pontosan megadjuk.

Lehet-e raktárról vásárolni?

Igen, néhány panel általában rendelkezésre áll bemutatótermünkben, de általában az egyedi gyártással számoljon, a korlátozott készlet miatt.

Lehetséges egyetlen példányban csak nekem készíteni?

Igen, készítünk ” Egyetlen példány ” minősítésű paneleket. Ezeket egyedileg, Önnel együtt tervezzük, fotóhű terveken bemutatjuk, elkészítjük majd a gyártósablonokat videón dokumentálva megsemmisítjük. A panelt többé senki másnak nem készítjük el, így igazoltan Öné lesz az egyetlen létező példány!

Lehetségesek más felületek, minták vagy logók?

Igen, igény szerint készítünk más felülettel, mintázattal vagy logóval ellátott paneleket. Keressen terveivel: info@szepbutor.hu

Ábrahám Műhely Kft.
Ábrahám Műhely Kft.

Rólunk

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. 2004 óta szinte kizárólag asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek